Bogdan: Nadam se da ćemo održati kontinuitet dobrih igara i rezultata

Zmajići se spremaju za Maltu

Bogdan: Nadam se da ćemo održati kontinuitet dobrih igara i rezultata

E. Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine priprema se već nekoliko dana u Zenici.

Zmajići igraju prijateljsku utakmicu u gostima protiv Malte, a ovaj meč je prilika za naš stručni štab da priliku ukaže igračima koji nisu imali priliku da zaigraju u dresu mlade selekcije.

Pomoćni trener našeg tima Draženko Bogdan izjavio je da je zadovoljan radom igrača u ovih nekoliko dana, te da novi fudbaleri nisu imali problema s adaptacijom.

"Sve protiče u najboljem redu. Nadam se da ćemo održati kontinuitet dobrih igara i rezultata. Pozvali smo neke nove igrače da vidimo koliko mogu i na taj način ćemo zaoštriti konkurenciju u timu. Iako su neki prvi put u „U-21“ selekciji, igrači se međusobno poznaju od ranije, tako da niko nije imao problem sa adaptacijom. Svi rade odlično i mi u stručnom štabu smo zadovoljni njihovim zalaganjem", rekao je Bogdan

Podsjećamo, naša mlada reprezentacija meč protiv Malte igra 5. juna od 18 sati na stadionu Ta'Qali.

Top Komentari

mirza24
Marinovicu pod hitno otkaz pola repke U 21 ne igra u svojim klubovima . Na svakom okupljanju dobar je par desetina tisuca eurica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi