Poznati trener zaradio ogromno bogatstvo, a sada je primoran da spava u bungalovu

Novinari sve snimili

Poznati trener zaradio ogromno bogatstvo, a sada je primoran da spava u bungalovu

A. Čaušević

U nekim klubovima postoje zaista različite metode kada su u pitanju pripreme utakmica. 

Alan Pardew je poznato trenerskom ime ljubiteljima enegleskog fudbala gdje je između ostalih trenirao West Ham, Newcastle United i Crystal Palace.

Pardew već dvije godine radi u bugarskom fudbalu. Prvo se priključio CSKA iz Sofije kao savjetsnik, da bi ove sezone preuzeo ulogu trenera nakon što je otkaz dobio Stoycho Mladenov.

Pardew has a single bed to himself

Iskusnog trenera su u Bugarskoj pred finale tamošnjeg Kupa posjetili novinari Sky Sportsa kojim im je otkrio neke od detalja svog posla.

Iako na računu ima milione i zarađeno ogromno bogatstvo, Pardew je primorna da spava u malenoj kućici u skladu sa klupskim principima.

Oglasi

The 60-year-old made sure to bring his English breakfast tea

Naime, svi igrači i stručni štab noć uoči utakmica provode u trneing kampu, a svi imaju odvojene kućice u kojim spavaju.

"Zovemo ih bungalovima, stvarno su cool. Mogu tu napraviti svoj engelski doručak, imam i mali ured i jedan krevet jer samo ja spavam tu", rekao je Pardew.

Players have slightly bigger rooms and have double beds

Na njegovu žalost u finalu bugarskog Kupa nije imao previše sreće jer je CSKA izgubila sa 1:0 od najvećeg rivala Levskog i to pred 40.000 navijača.

Pardew je kao trener izgubio dva finala FA Cupa te je u Bugarskoj nastavio crni niz. Kako stvari stoje taj poraz u finalu bi mu mogao biti i posljednji meč na klupi CSKA.

Top Komentari

Gvardijan
Za razliku od nasih "zvijezda " koji u karantin idu u hotele sa 4 i 5 zvjezdica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi