Alarm u Barceloni nakon treninga: U centru pažnje ponovo Ousmane Dembele

Ranije napustio trening

Alarm u Barceloni nakon treninga: U centru pažnje ponovo Ousmane Dembele

Endin Čaušević

Ousmane Dembele je već neko vrijeme van terena zbog povrede, a prošle sedmice počeo je trenirati s ostatkom ekipe.

Quique Setien je izjavio prije nekoliko dana da ne želi ništa rizikovati oko Dembelea, te da će se on vratiti na teren kada bude 100% spreman. Francuz već nekoliko dana trenira s ostatkom ekipe i pisalo se da će zaigrati za dvije sedmice.

Međutim, u Barceloni se ponovo jutros upalio alarm jer je Dembele ranije morao napustiti trening. On je osjetio bolove u desnoj nozi nakon čega je odmah napustio trening.

Još uvijek se ne zna o kakvoj povredi se radi, te da li će to dodatno produžiti njegovo odsustvo s terena. Očekuje se da će se Barcelona do kraja dana oglasiti s više informacija i otkriti šta se trenutno dešava oko Dembelea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dembele je ove sezone odigrao svega devet utakmica u svim takmičenjima, te je postigao samo jedan gol.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

enko
Rano ga majka odbila od s*se
4 1
nijepoznat
Velik talenat al problematican kao osoba
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi