David Beckham iz Barcelone dovodi veliku zvijezdu u Inter?

Već su kontaktu neko vrijeme

David Beckham iz Barcelone dovodi veliku zvijezdu u Inter?

E. Čaušević

Inter Miami se sprema za debitantsku sezonu u MLS ligi, a vlasnik ovog kluba David Beckham ima velike planove u budućnosti.

Beckham je uložio velike napore kako bi Inter od ove godine nastupao u MLS ligi, te je okupio ekipu od koje ima velika očekivanja. Jasno je da Inter neće odmah ciljati na titulu jer je Becks predstavio dugoročni plan.

Njegova želja je da u budućnosti dovede nekoliko velikih zvijezda iz Evrope kako bi još više osnažio MLS i privukao igrače. L'Equipe prenosi da će njegova glavna meta u narednim godinama biti napadač Barcelone, Antoine Griezmann.

Griezmann ne krije da bi volio jednog dana igrati u Americi, a poziv Beckhama bi sigurno teško odbio. Navodno, razgovori su već obavljeni dok je Griezmann igrao za Atletico Madrid i poručio je da je trenutno jednostavno rano da ide u MLS.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Beckham je dobio pozitivan odgovor od francuskog napadača koji je poručio da će sigurno odigrati nekoliko sezona van Evrope. Navodno, Beckham i Griezmann su često u kontaktu, ali teško da će se njegov dolazak u Miami brzo desiti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi