Alarm u Manchesteru: Pogba i Real zajedno u New Yorku

Nastavak drame ili?

Alarm u Manchesteru: Pogba i Real zajedno u New Yorku

Edmir Škorić

Francuz Paul Pogba odmara u New Yorku, ali tamo je i - Real Madrid.

U Manchesteru iščekuju Pogbu, kojeg navodno trebaju da plate Juventusu 120 miliona eura. Negdje ćete pročitati kako je sve već odavno završeno, negdje da Pogba ne ide iz Torina.

Međutim, Pogba je opušten. Uživa u ljepotama New Yorka, odmara se, a tu i tamo postavi nešto na društvene mreže i ni na koji način nam ne otkriva gdje će nastaviti karijeru.

I dok se on snažno povezuje s Joseom Mourinhom i Unitedom, na Old Traffordu svi strahuju da se možda potajno Pogba nalazi s čelnicima Reala u New Yorku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Opravdan je strah Uniteda, zna se koliko Zinedine Zidane želi svog sunarodnjaka u veznom redu Real Madrida, no prema svemu sudeći Pogba će od naredne sezone da nosi dres Crvenih vragova.

Uglavnom, još koji dan ćemo 'uživati' u najvećoj sapunici ovog ljeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi