Alarmi se aktivirali na Old Traffordu, Jose donio važne odluke

Prekida se odmor za zvijezde

Alarmi se aktivirali na Old Traffordu, Jose donio važne odluke

Edmir Škorić

Menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho svjestan je da ima problema i da se igrači koji su na odmoru moraju odmah vratiti.

Mourinhov United bilježi slabe rezultate na američkoj turneji, ali to i ne čudi jer mu nedostaje čak 17 prvotimaca, koji su nastupali na Svjetskom prvenstvu i zato imaju duži odmor.

No, budući da prvenstvo počinje već 11. augusta, svjestan je Portugalac da klub mora reagovati i da igrači moraju što prije da se vrate kako bi bilo barem malo vremena za uigravanje.

Od bitnijih igrača u timu su trenutno Alexis Sanchez, Eric Bailly, Luke Shaw i Ander Herrera, ali brojne zvijezde uživaju na raznim ljetovalištima poslije napora u Rusiji, no očigledno će morati da se vrate prije vremena.

Prvi su se Mourinhu odazvali Phil Jones i Marcus Rashford.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da će drugi da slijede njihov primjer i vrate se ranije da pomognu timu, jer osjećam da bismo mogli biti u nevolji", poručio je Mourinho, koji očekuje barem još neko pojačanje do početka sezone.

"Želio bih još dva igrača, ali nisam siguran da ću ih dobiti. Dao sam listu nadležnima s pet imena i vidjet ću mogu li nekoga dovesti".

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi