Alba napucao Januzaja loptom u glavu i još se čudio što mu nije pružio ruku

Nesportski potez lijevog beka Barcelone

Alba napucao Januzaja loptom u glavu i još se čudio što mu nije pružio ruku

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone pobijedili su večeras Real Sociedad sa 2:1 u meču 19. kola La Lige.

Sociedad je uspio da povede golom Williana Josea, ali je Barcelona preokrenula na 2:1 preko Jordija Albe i De Jonga i tako došla do važne pobjede.

No, jedan od detalja koji je obilježio meč desio se u sudijskoj nadoknadi prvog dijela, a akteri su bili Alba i Adnan Januzaj.

Lijevi bek Barcelone je napucao loptom u glavu Januzaja što je bilo poprilično nekorektno od njega. Kada je prišao da izvini još se i čudio zbog čega Januzaj neće da mu pruži ruku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nesportski potez Albe i reakciju Januzaja možete pogledati OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Neka neko pokuša pronaći većeg pakaša u svijetu fudbala od ovog kurvinog sina. Rijetke su utakmice na kojima ne napravi neki idiotski i nesportski potez. Katalonska hulja
9 7
bavarac28
Smetljar uvijek i bio, i ostat ce.Kreten glupi..Ovakvi su mi ogadili fudbal.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi