6

Komentari (6)

arsenalbih
Ne znam stvarno kako ovakve vijesti prolaze kontrolu,ima li neko ko kontrolise kvazinovinare. Ovo nema veze sa vezom o sportu,sammo pametno ljudi ne palite se na ovo. Stvarno nekad je bilo milina citati ovaj portal a sad..da ima neki drugi odma bih se preselio.
DDG
Nevjerovatno koliko ovdje, ne da šire mržnju, nego podrivaju tenzije na nacionalnoj osnovi. Ne kažem ni da napadaju ni da brane ni jedne, ni druge, treće ili četvrte. Ali dnevno makar jedan prolog ovakave konotacije. Valjda u nedostatku kapaciteta napisati nešto normalno posegnu za ovakvim glupostima ili trebama koje isture pola sise a nikakve veze sa sportom nemaju ili minimalne. Trenutno na naslovnoj strani je 7 priloga seksualnog karaktera a niti jedna od žena pomenutih u tim prilozima se ne bavi sportom. Za to vrijeme, osim fudbala i borilačkih sportova (makar su prestali sa snimkama uličnih marisana), imaju 3 priloga o rukometu, 2 o košarci i 0 (nula) o ostalim sportovima
sportsportba samo prenosi vijesti na sportskom polju i nije nikome naklonjen, sportsportba prenosi uspjehe Novaka Djokovica, kosarkaske i nogometne reprezentacije Srbije, sportsrtba je veoma objektivan, a da ima neke napetosti izmedju Kosova i Srbije, pa treba te Srbe apsoluno razumjeti, dok napetosti izmedju Albanije i Srbije nema, pa Srbi cak sta vise idu na ljetovanje na Albansko primorje i imaju bas lijepe rijeci za Albanski turizam, jer usluge su dobre, cijene povoljne, hrana i plaza na Albanskom primorju je dobra. Dakle Srbija sa Albanijom nema nikakvi problema.
BosanskaSvedska
Srbadiju uvjek pogodi nesto!
Zax
Ja mislim da je vama sa portala puno teze nego srbima.Ti se fino novinaru malo vise edukuj pa fino prelistas sta se desava po svetu na drugim sportskim poljima.Dobro je iko normalan pored ovakih novinara zadojenim mrznjom
Drakulaaa
U sta se pretvori ovaj nekada fini portal. Svaka drugu vijest, Srbi ovo, Srbi ono... Ne vadite ih iz "usta".
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti