Albrighton: Ne bi bio kraj svijeta ako ne budemo prvaci

Veznjak Leicestera poručuje

Albrighton: Ne bi bio kraj svijeta ako ne budemo prvaci

Edmir Škorić

Sedam bodova ima Leicester više od drugoplasiranog Tottenhama šest kola prije kraja sezone u Engleskoj.

Sve je bliže Leicester povijesnoj tituli i ostvarenju sna. Veznjak Lisica Mark Albrighton zna da bi sve bilo bezvrijedno ako klub ne osvoji titulu.

"Dogodila se masivna transformacija. Prošle godine smo se borili za opstanak, sada smo pred titulom. Nikada nećemo i ne možemo da pobjegnemo od te činjenice", rekao je Albrighton, dodavši:

"Mislim da je prošle sezone bilo puno više pritiska u odnosu na ovu. Sada samo igramo i ne brinemo se da li ćemo ispasti iz lige. U poziciji smo na kojoj nas niko nije očekivao. Nije kraj svijeta ako ne budemo prvi, ali jasno je, da me krivo ne shvatite, bit ćemo razočarani. Naš cilj je vrh, ako uspijemo, super, ako ne, bit će gadno".

Potražite više informacija na temu Premier league:

A svi su nekako uvjereni da će hrabre Lisice na kraju podići pehar namijenjen najboljoj ekipi na Otoku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi