Alden Bešić novi član NK Vitez

Potpisao jednogodišnji ugovor

Alden Bešić novi član NK Vitez

Samir Mlaćo

Federalni prvoligaš NK Vitez jučer je dogovorio saradnju sa Arminom Sarvanom koji dolazi iz kakanjskog Rudara, a danas je ugovor sa Vitežanima potpisao 23-godišnji Alden Bašić.

Bešić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za juniore FK Sarajevo, te za Slogu iz Ljubuškog, Famos, Bosnu Visoko i Olimpik. Posljednji angažman imao je u NK Famos, te vjeruje da je dolaskom u Vitez napravio iskorak u karijeri.

Dnas je u prostorijama kluba potpisao jednogodišnji ugovor, a prozivka NK Vitez zakazana je utorak. Nije poznato ko će sa klupe predvoditi Vitežane, ali to gotovo sigurno neće biti Ivica Bonić koji je za SportSport.ba kazao da nije razgovarao sa čelnicima kluba o nastavku saradnje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi