Sarvan prvo pojačanje Viteza za novu sezonu

Dolazi iz kakanjskog Rudara

Sarvan prvo pojačanje Viteza za novu sezonu

Samir Mlaćo

Sada već bivši član kakanjskog Rudara Armin Sarvan prvo je pojačanje NK Vitez za narednu sezonu Prve lige Federacije BiH. Naime, Sarvan je jučer dogovorio saradnju sa timom iz Viteza i sigurno da će biti veliko pojačanje za tim koji koji je minule sezone napustio Premijer ligu.

Sarvan nije skrivao zadovoljstvo zbog postignutog dogovora, a saznajemo da Vitežani vode pregovore sa velikim brojem igrača koji bi u narednoj sezoni trebali nositi dres ovog kluba.

Za sada nije poznato ko će sjediti na klupi Viteza, a prozivka će biti održana 10.07. i tada će mnoge stvari biti jasnije.

Vitez je napustio veliki broj igrača iz prošle sezone, pa je pred čelnicima kluba težak posao, ukoliko naravno žele stvoriti respektabilnu momčad.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sarvan je osim Rudara nastupao za Goražde, Mlad. Antln, Radnik Hadžići, Olimpik, a bio je i juniorski reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi