Alderweireld: Sljedeće sezone ćemo biti još jači

Belgijanac iz Tottenhama tvrdi

Alderweireld: Sljedeće sezone ćemo biti još jači

Fudbaler Tottenhama Toby Alderweireld poručio je za britanske medije kako će Tottenham naredne sezone biti još jači i kvalitetniji.

Belgijski defanzivac je u ovoj sezoni pružao odlične partije u dresu Spursa, koji su na kraju završili na trećem mjestu iako su gotovo do samog završetka sezone bili u borbi za šampionski pehar.

"Naravno da smo razočarani završetkom sezone. Željeli smo završiti barem drugi, ali... Bez obzira na to, imali smo dobru sezonu i naredne sezone ćemo igrati u Ligi prvaka", rekao je Alderweireld, te dodao:

"Dugo nismo igrali u najjačem takmičenju u Evropi, a sada smo to definitivno zaslužili. Imat ćemo visoke ambicije u svim takmičenjima u kojim budemo učestvovali. Dogodine ćemo biti još jači i nadamo se trofejima".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Toby Alderweireld je u nedavno završenoj sezoni odigrao 49 utakmica u svim takmičenjima, a u listru strijelaca se upisao četiri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti