Redknapp: Arsenal po kvalitetu nije ni blizu Tottenhamu

Bivši menadžer Spursa tvrdi

Redknapp: Arsenal po kvalitetu nije ni blizu Tottenhamu

Bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp bio je razočaran što su Spursi i ove sezone završili lošije plasirani od najvećeg rivala Arsenala.

Iako je tokom većeg dijela sezone Tottenham bio ispred Topnika, na kraju je završio na trećem mjestu sa bodom manje od viceprvaka Arsenala.

"Za to što je Arsenal ponovo završio ispred Tottenhama je najzaslužniji Wenger. Moram biti iskren, Arsenal je imao mnogo sreće i ovaj klub se mora dobro pojačati ako želi biti blizu Tottenhamu", rekao je Redknapp, te obrazložio:

"Tottenham je trenutno mnogo bolji od Arsenala. Neki osjećaju razočarenje, ali ovo je ipak bila izuzetna sezona za Tottenham. I meni je žao što klub nije završio na drugoj poziciji, ali ne brinem za budućnost koja je izuzetna".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za one koji ne znaju, Tottenham je posljednji put završio sezonu ispred Arsenala još prije 21 godinu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi