Aldin Šišić želja Slobode za drugi dio sezone
Fudbaleri Slobode u drugi dio sezone bacaju sve karte na Kup Bosne i Hercegovine

Fudbaler Čelika na meti Tuzlaka

Aldin Šišić želja Slobode za drugi dio sezone · Saznajemo

E. Dindić, foto: E. Dindić

Fudbaleri Slobode iza sebe imaju izuzetno lošu polusezonu. Ambicije na početku sezone, su bile Liga za Prvaka, međutim kako je prvi dio sezone odmicao, svima je bilo jasno da od tog cilja nema trenutno ništa. Tadašnjeg prvog trenera Vladu Jagodića, zamijenio je Slavko Petrović. 

Jedini plus za sumornu polusezonu popularnih crveno-crnih je izboreno polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Polusezona je završena na 10. mjestu sa osvojenih 16 bodova, i svima u klubu bilo je jasno da će trebati pojačanja za drugi dio sezone.

Prvi koji se našao na meti ekipe sa Tušnja je Aldin Šišić kapiten Čelika iz Zenice. Kako SportSport.ba saznaje obavljeni su preliminarni pregovori, i sigurno je da možemo u narednim danima očekivati više informacija što se tiče ovog transfera.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo prvim zvijezdama tima sa Tušnja Amer Ordagiću i Sulejmanu Krpiću ističu ugovori, pa Upravnom odboru kluba na čelu sa predsjednikom Senadom Mujkanovićem predstoji mnogo posla, kako bi uspjeli da sačuvaju što jači igrački kadar pred drugi dio sezone.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije