Robijaši greškom napali navijače Koelna, pa se iskupili pivama?
Robijaši su imali namjeru da se obračunaju s Ultrasima, no umjesto navijača Zrinjskog u njihove šake upali su navijači Koelna. (Foto: SportSport.ba)

I to se dešava

Robijaši greškom napali navijače Koelna, pa se iskupili pivama?

E. Škorić

Navijači Koelna imali su priliku da posjete Zenicu, no tamo se najprije dešavalo nešto što nisu očekivali.

Čelik je igrao protiv Zrinjskog od 13 sati i poražen je s 3:1 iako je poveo 1:0, a na ovom meču je oduzeta Robijašima parola na kojoj je pisalo: "Vaše drugarstvo čini lažno hrvatsko, vi živite u Bosni, zar vam to nije jasno?".

Nakon utakmice, grupa Robijaša napala je sedam-osam momaka, za koje su mislili da su navijači Zrinjskog, popularni Ultrasi, no ispostavilo se da je riječ o Koelnovim navijačima koji su se vraćali sa utakmice iz Beograda, koja je odigrana u četvrtak u okviru Evropske lige.

Kada su shvatili da su napali pogrešne osobe, navijači Čelika odlučili su se iskupiti, pa su Nijemce odveli na piće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Bravo policajci, treba vas spremiti u široki i mostar da oduzimate navijačke transparente.
31 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi