Horor povreda čovjeka koji godinama čeka debi za reprezentaciju BiH

Užasan kraj godine

Horor povreda čovjeka koji godinama čeka debi za reprezentaciju BiH

A. Čaušević

Kada je neki napadač najbolji strijelac lige koja je među 20 najjačih u Evropi obično igra i za svoju reprezentaciju, međutim to nije slučaj s Aldinom Turkešom.

Turkeš već godinama igra odlično u Švicarskoj, međutim još uvijek nije zaigrao za reprezentaciju BiH bez obzira što je prvi strijelac Superlige.

Odlični bh. napadač je 2020. godinu završio na najgori mogući način. U meču protiv Lugana doživio je horor povredu.

Fudbaler Lausanne je na startu drugog dijela u jednom duelu iskrenuo koljeno i prema svemu sudeći ga čeka višemjesečna pauza.

Turkeš je iznesen na nosilima, a još uvijek se čekaju prve dijagnoze, međutim jasno je da se radi o ozbiljnoj povredi.

Ovaj 24-godišnjak je do sada zabio šest golova u prvenstvu Švicarske i vodeći je na listi strijelaca, dodao je i jedan pogodak i u Kupu.

Top Komentari

Caponi
Hoce ove nase napadace. Jedini Dzeko izbjego tezu povred. Prvo Ibisevic, pa Koljic a sad i Turkes. Cim igraju sezonu zivota onda teska povreda
8 0
Sanska_Prangija
Brz oporavak, ali napisati 'medju 20 najboljih liga' je prosto antinovinarstvo
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti