Turkeš asistent u remiju Lausanna

Imali su vodstvo od 2:0, ali osvojili samo bod

Turkeš asistent u remiju Lausanna

S. Mlaćo
U okviru 8. kola Super lige Švicarske snage su odmjerili St. Gallen i Lausanne, a završilo je 2:2.

Gosti su već nakon prvog dijela vodili 2:0 i činilo se da će do tri boda. Prvo je Flo pogodio na asistenciju bh. reprezentativca Aldina Turkeša, da bi na 2:0 povisio Zekhnini.

Domaći su se nisu predavali i to im se isplatilo. Babić je najprije smanjio u 63. minuti, da bi konačnih 2:2 postavio dvije minute prije kraja Duah.

Turkeš je zamijenjen u sudijskoj nadoknadi meča. Ovaj sjajni mladi napadač se nedavno našao na spisku selektora A reprezentacije naše zemlje Dušana Bajevića, no na testiranju je bio pozitivan na koronavirus pa se nije pojavio. Sada se ipak oporavio i vratio na teren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije