Bajević zbog koronavirusa ostao bez još jednog fudbalera

Turkeš otkazao dolazak

Bajević zbog koronavirusa ostao bez još jednog fudbalera · Saznajemo

M. Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije BiH Dušan Bajević našao se u ozbiljnim problemima.

Edin Džeko prinuđen je otkazati nastup u reprezentaciji zbog koronavirusa, a danas je Bajeviću stilga još jedna itekako loša informacija pred duele Lige nacija i prijateljski meč sa Iranom.

Pozitivan na testu za koronavirus je i napadač švicarske Lozane Aldin Turkeš. Sjajni napadač mora u izolaciju i prinuđen je da otkaže dolazak na okupljanje.

Turkeš se veoma radovao pozivu u reprezentaciju. Nakon sjajnih igara u svom timu ovo je bila nagrada, ali nažalost na debi će morati da pričeka još neko vrijeme.

Top Komentari

user1599499530
Ibisevica zovi taj ce bar dat zadnju kap krvi a i jedna je od ikona nase repke zasluzio je dao je gol da odemo na svjetsko i prvi je dao gol za nas na tom svjetskom
20 0
NerminGosto
Zovi ibiševića duskooo
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi