Ibišević izjavom obradovao sve navijače BiH!

Trenutno nosi dres Schalkea

Ibišević izjavom obradovao sve navijače BiH!

S. Mlaćo

U intervju za njemački t-online.de Vedad Ibišević otvoreno je kazao da se želi vratiti u reprezentaciju BiH. 

Nije naveo u kojem svojstvu, ali želja je jasna.

"Volio bih se jednog dana vratiti u reprezentaciju u bilo kojem svojstvu. To mi je uvijek bilo najdraže i najvažnije u karijeri. Preživio sam rat sa porodicom i napustio domovinu da bih se vratio kao fudbaler i obradovao navijače Bosne i Hercegovine sa važnim ciljevima", kazao je popularni Vedator.

"Ne postoji klub ili novac na svijetu za koje bih ove trenutke koje sam proživio razmijenio s reprezentacijom", dodao je iskusni napadač.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naveo je da Njemačku gleda kao neku vrstu svog doma, te da planira ostati živjeti u toj zemlji.

Ibišević je za nogometnu reprezentaciju BiH upisao 83 nastupa i dodao 26 pogodaka.

Promo

Top Komentari

RZ88
Vedo ti si historija repke i pecat koji je neizbrisiv. Za tebe mora biti mjesta u bilo kojoj u lozi ti si patriota covjek i kao takvog te volimo. Ziv bio majstore.
19 0
user1583752673
Sem Dzeke je i sad bolji od svih napadača sto su pozvani
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi