9

Komentari (9)

united123
Casemiro pokupi loptu pa igrača i dobije crveni. Walker-Pieters pokupi loptu i zgnječi Garnachu nogu i ništa, nema ni faula. Glupa pravila
Mirsad1705
Ne znam koju je utakmicu gledao ovaj "novinar"? Prvo i osnovno, Garnačo se nije povrijedio - njega je skupa sa loptom s leđa pokupio protivnički igrač, iz sastava Sautemptona. Drugo, nije Garnača zamijenio Sančo, već je Garnačo zamijenio Sanča, pa je nakon povrede njega zamijenio Fred. Svako sebe danas zove novinarem, a u stvari su samo obična piskarala, nesposobna da sačuvaju dvije nacrtane ovce, a kamoli uz copy - paste da ispravno nešto prevedu pa makar i uz pomoć Google Translate!
Sve se danas naziva zvijezdom hahahhaha
Adnan..
Tako i treba kad kaze sa je Barca mali klub .
Viper20
Barca ne moze igrace da potpise i prijavi na razni NK Mladost
green_dragon
Ne znam kako Sothampton konta ostat u ligi a ovako prosipa bodove...
Ade1
Uzet ce oni od Looserpola ne sikiraj se ko i Bournemouth
green_dragon
Moze bit brate i ja se nadam da ce natamburat kako ti kazes Looserpol
Viper20
ima jos Loserpool ne brinu se oni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.