Kapiten Radnika za SportSport.ba

Ostojić: Možemo ostati među šest najboljih ekipa u BiH

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Radnik iz Bijeljine danas je nastavio svoje pripreme u Antaliji pred početak drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH.

Fudbaleri ove ekipe nakon prvog dijela priprema u Bijeljini jučer su doputovali u Antaliju gdje će narednih desetak dana vrijedno raditi. Nakon današnjeg treninga kapiten Radnika, Stanko Ostojić, rekao je za SportSport.ba da ekipa radi odlično i da vjeruje da neće imati problema u nastavku prvenstva.

"Imali smo dobre pripreme do sada, malo nas vrijeme nije poslužilo vrijeme u Bijeljini došli smo ovdje gdje nas čeka fantastičan teren, dobri uslovi i mislim da ekipa zasad radi odlično i ne bi trebali imati većih problema u nastavku prvenstva. Mi igrači ćemo dati maksimum i nadam se dobrom rezultatu na kraju sezone", rekao je Ostojić, te dodao:

"To su protivnici koji nisu nama poznati, nismo igrali protivn njih i nismo ih toliko ni pratili. Svakako da će to biti otvorene utakmice, mi ćemo uigravati ekipu za prvenstvo i nadam se dobrim rezultatima. Vjerujem da možemo parirati svim ekipama protiv kojih igramo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

O nastavku prvenstva u Premijer ligi BiH Ostojić kaže:

"Možemo zadržati bodovnu prednost. Mi nakon Krupe imamo možda i najteži raspored. Dolazi nam Olimpik i Sloboda, a gostujemo Širokom i Željezničaru. To je stvarno težak raspored, ali ako nastavimo da igramo kao u prvom dijelu prvenstva možemo ostati među prvih šest ekipa na tabeli Premijer lige BiH".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi