Kosorić pred Leotar: Krećem od sebe, pa preko svih nas...

Defanzivac Željezničara

Kosorić pred Leotar: Krećem od sebe, pa preko svih nas...

E. Ganibegović

U okviru 25. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine utakmicu na Grbavici sutra igraju Željezničar i Leotar.

Uoči ovog meča medijima se na press konferenciji obratio defanzivac Plavih, Aleksandar Kosorić. Više je govorio o prethodnoj utakmici protiv Posušja gdje je njegov tim poražen.

"Vratit ćemo se na utakmicu s Posušjem. To je utakmica koju smo odigrali loše. Prvo od sebe krećem, pa do svih nas koji smo bili akteri te utakmice. Prvih par kola nas je krasila ta čvrstina, igrali smo bez primljenog pogotka, ovaj put... Jednostavno se desi takva utakmica. Imate neke stvari koje vas ne idu, protivnik bude pravi u nekih situacijama i iskoristili su to na najbolji mogući način. Stoji nam na srcu taj poraz, nismo planirali da nam se to može desiti jer smo u dobroj formi", rekao je Kosorić i dodao:

"Dobra stvar je što imamo utakmicu već sutra da pokažemo da imamo karakter, da smo dobri, jer nismo mi zaboravili igrati fudbal, igrali smo mi kolo-dva prije fudbal. Nadam se da je to samo bio loš dan i da ćemo se sutra pokazati u pravom svjetlu, da se izvinemo svim ljudima koji nas prate, koji su došli dole (u Posušje, op. a) da nas podrže, da se vratimo na kolosijek i da krunišemo naš rad. Stvarno mislim da ekipa jako dobro radi u dobrom periodu, da smo trenirali i svaki trening... Tako da bi bila šteta da ne prezentujemo to na utakmici."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Željezničar - Leotar igra se sutra s početkom od 15 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1647010875
Bravo Aco!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi