Aleksandar Nikolić pojačao Rudar iz Kaknja

Kakanjci doveli golmana

Aleksandar Nikolić pojačao Rudar iz Kaknja

M. Šljivak

Golman Aleksandar Nikolić novi je član Rudara iz Kaknja.

Ovaj 27-godišnji Crnogorac dogovorio je sve uslove oko ugovora s timom iz Kaknja i do kraja sezone će nositi dres ovog kluba.

Posljednji tim za kojeg je Nikolić branio je GOŠK iz Gabele. Ipak, u oktobru nakon svega nekoliko mjeseci u klubu, ugovor s njim je raskinut i on je postao slobodan igrač.

Mjesec dana prije početka nove sezone skrasio se u Rudaru. Pokušaće pomoći ovom timu, a u ovom timu će zamijeniti Saliha Hinovića, kojem je ugovor istekao u januaru.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Aleksandar Nikolić iza sebe ima bogatu karijeru u klubovima iz Bosne i Hercegovine. Prvo je nosio dres Rudara iz Prijedora, a zatim je igrao još za Goražde, Radnički i GOŠK.

Bio je član i tuzlanske Slobode, ali nikada nije upisao minute u redovima tuzlanskog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi