Dečko je tiha srpska patnja: Molio je Jamesa za fotografiju, a sad mu Kolumbijac nije ni do koljena

Aleksandar Pavlović je na iskušenju

Dečko je tiha srpska patnja: Molio je Jamesa za fotografiju, a sad mu Kolumbijac nije ni do koljena

Admin Čaušević

Prije šest godina je skupljao lopte i dobacivao ih tadašnjim zvijezdama Bayerna, a danas i sam im zvjezdani status. Pred tihom patnjom reprezentacije Srbije je blistava karijera i mnogi bi dali sve da su na njegovom mjestu.

Ko bi rekao da će dječak koji je 2017. godine molio Jamesa Rodriguza za zajedničku fotografiju danas igrati u većem klubu nego je to slučaj sa Kolumbijcem koji kao 32-godišnjak sigurno može igrati još nekoliko sezona. 

Rodriguez je svojevremeno bio jedan od najboljih veznjaka svijeta, a danas se smatra ozbiljnom fudbalskom propalicom pošto mu je karijera proteklih godina krenula silaznom putanjom.

Kada je igrao za Bayern kao posuđen igrač Reala Rodriguezu je lopte dobacivao tada 13-godišnji Aleksandar Pavlović, a danas prvotimac slavnih Bavaraca.

Rijtke su situacije kada se dječacima koji dohvaćaju lopte tokom mečeva ispuni san da zaigraju za seniorski tim. Upravo to je slučaj sa Pavlovićem.

Oglasi

Supertalentovani veznjak je rođen u Njemačkoj, ali kako ima srpske korijene sasvim je očekivano zašto su Srbi krenuli da ga vrbuju kako bi zaigrao za reprezentaciju.

Od ove sezone igra za prvi tim Bayerna i do sada je skupio 10 nastupa u Bundesligi, upisao je dvije asistencije i postigao dva gola te očekivano skrenuo pažnju Dragana Stojkovića. 

Stojković ne krije da želi u svoje redove pozvati Stojkovića koji zanimljivo nije u ozbiljnim planovima omladinskih selekcija Njemačke.

"Od njega zavisi, što se nas tiče - mi smo spremni da izađemo u susret. Želimo svakom našem djetetu da damo šansu, ali mora da se ide stepenicu po stepenicu", prošle godine je rekao Stojković te dodao:

"Sad je neko debitovao za Bayern, pa kao u "A" tim. Ne ide to baš tako. To je kao da čekamo ispred bolnice da se rodi neko Srpče, da ga iz bolnice rezervišemo. Ti svi momci moraju da se dokažu."

Minulog vikenda je Stojković išao u Njemačku da se uživo uvjeri u Pavlovićeve kvalitete, međutim dočekalo ga je neugodno iznenađenje.

Bavarci su gostovali Bochumu, produbili su krizu porazom 3:1, a Thomas Tuchel 19-godišnjem defanzivcu nije dao priliku za igru.

Srbi su već uspjeli "vrbovati" jednog Nijemca. U pitanju je veznjak Udinesea Lazar Samardžić, a da li će i Pavlović njegovim stopama saznat ćemo narednih mjeseci. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sipuga
Zato ce Stojkovic pozvati stojkovica hahahh
0 0
Sanska_Prangija
Ne znam koji je racku svim portalima, njemackim tako i svim balkanskim, jer budimo realni, otkako mali igra bayern ne biljezi rezultate nikakve. Nije fudbal potez jednog igraca
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi