Harry Kane upropastio dodavanje života Musiale, pogledajte šta je napravio igrač od 100 miliona eura

Nije iskoristio sjajnu asistenciju

Harry Kane upropastio dodavanje života Musiale, pogledajte šta je napravio igrač od 100 miliona eura

Endin Čaušević

Bochum je večeras u okviru 22. kola njemačke Bundeslige napravio senzaciju pobjedom protiv Bayerna rezultatom 3:2, a na udaru kritika našao se i Harry Kane i to zbog nevjerovatnog promašaja u situaciji koja je mogla da "prelomi" utakmicu.

Da se Bayern nalazi u rezultatskoj krizi vidjelo se najbolje večeras jer su izabranici Thomasa Tuchela neočekivano poraženi u gostima protiv Bochuma sa 3:2 iako su bili apsolutni favoriti u ovom meču.

Nakon poraza od Leverkusena i Lazija za Bavarce je ovo bio još jedan težak udarac koji im otežava situaciju što se tiče borbe za odbranu prvaka Njemačke.

Iako je Bayern vodio večeras golom Musiale domaći tim je golovima Asana, Schlotterbecka i Stogera došao do preokreta i vodstva od 3:1, a konačnih 3:2 postavio je Harry Kane u samom finišu meča.

Međutim, upravo je Kane taj koji se našao na meti žestokih kritika i to zbog situacije koja se desila u 19. minuti meča kada je engleski napadač imao zicer da postigne pogodak za 2:0 i već tada "prelomi" utakmicu, ali to nije uspio.

Oglasi

Jamal Musiala poslao je nevjerovatno dodavanje "vanjskom" za Kanea koji je izašao sam na golmana Bochuma, te je potom na šok i nevjericu svih na stadionu loptu poslao visoko preko gola domaćih.

Nevjerovatan promašaj Kanea s večerašnje utakmice možete POGLEDATI OVDJE.

Od napadača kojeg je Bayern ljetos platio čak 100 miliona eura Tottenhamu nismo navikli da gledamo ovakve promašaje, te sigurno da je ovo jedan od najtežih promašaja koje je Kane imao u karijeri.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako je u prvom dijelu sezone briljirao u nastavku se i Kane totalno uklopio u sivilo Bayerna, a to je ovaj promašaj najbolje pokazao.

Englez je na 30 mečeva u svim takmičenjima u dresu Bayerna zabio čak 29 golova, ali u prethodnih nekoliko utakmica i on je imao nekoliko promašaja koji za njega uopšte nisu uobičajeni.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
Suvisno je bilo sta pisati,ali po meni ovo nas je kostalo poraza,jer kod rezultata 0:1 ovo promasiti,zapravo ne dodati Müleru koji bi imao prazan gol....al kako je tako je,zasluzen poraz... PS: hoce li netko vec blokirati ovo nekulturno pasce od user170...898!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi