Aleksandar Pejović novi fudbaler Sarajeva!

Veznjak stigao na Koševo

Aleksandar Pejović novi fudbaler Sarajeva!

Srbijanski internacionalac Aleksandar Pejović novi je igrač FK Sarajevo nakon što je potpisao ugovor sa šampionom Bosne i Hercegovine u trajanju od dvije godine.

On dolazi iz Radničkog iz Niša, ima 29 godina i igra na poziciji veznog fudbalera.

Nakon potpisivanja ugovora za zvaničnu klupsku stranicu kazao je sljedeće:

"Drago mi je što sam dogovorio sve uslove sa FK Sarajevo, ovo je jedan od najvećih klubova na ovim prostorima i sigurno da će biti velika čast braniti boje ovog kluba. Mogu reći da sam upoznat sa ekipom Sarajeva i kvalitetom ove lige, Sarajevo je osvojilo dvije titule u posljednje dvije godine i nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima. Očekuju nas i utakmice u Evropi, te se nadam da ćemo i na tom polju ostvariti što bolji rezultat".

Osim za Radnički, on je tokom karijere između ostalog nastupao za OFK Beograd i Dinamo Minsk.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mislim da će Aleksandar dodatno pojačati konkurenciju u veznom redu našeg kluba, riječ je o igraču koji je dobro poznat ljubiteljima fudbala na našim prostorima, te igraču koji ima preko 200 nastupa u najvišem rangu srpskog fudbala", kazao je koordinator sportskog segmenta bordo kluba Emir Hadžić.

Pejović je inače drugo pojačanje Sarajeva ovog ljeta jer je prethodno za klub potpisao i Matthias Fanimo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Bolje da su doveli Aleksandru Prijovic.
24 4
alemAGA
A jesmo krenuli sa ovim pjevacima. Otisao Darko Lazic a dosao Aco Pejovic. Jos fali Aca Lukas pa da dernek pravimo.... Dobrodosao u pravu raju ;)
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi