Aleksandar Subić na novoj posudbi

Ide u Radnički iz Niša

Aleksandar Subić na novoj posudbi

M. Šljivak

Nekadašnji fudbaler Borca i tuzlanske Slobode Aleksandar Subić našao je novi klub.

Ovaj 23-godišnji lijevi bek karijeru će nastaviti u Radničkom iz Niša, gdje će provesti narednu sezonu kao posuđen igrač iz beogradskog Partizana.

Protekle sezone Subić je igrao sjajno na posudbi u tuzlanskoj Slobodi. Bio je želja mnogobrojnih ekipa u BiH i Srbiji, a na kraju je izabrao prelazak u Radnički.

Subiće se najviše povezivao sa FK Željezničar. Kontakti sa sarajevskim timom su postojali, ali na kraju do dogovora nije došlo. Također, želio ga je i bivši tim, banjalučki Borac, no ni od toga angažmana nije bilo ništa.

Dogovor je na kraju postignut sa ekipom iz Niša, pa će sjajni defanzivac do kraja sezone igrati na posudbi u ovom timu.

Ugovor s Partizanom Subića veže do ljeta naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi