Aleksandar Subić novi fudbaler Partizana
Foto: FK Partizan

Potpisao četverogodišnji ugovor

Aleksandar Subić novi fudbaler Partizana

Aleksandar Subić je posljednjeg dana prelaznog roka pojačao beogradski Partizan.

Dojučerašnji kapiten Borca i jedan od najboljih fudbalera Premijer lige Bosne i Hercegovine je sa Partizanom potpisao četverogodišnji ugovor.

Delegacija Banjalučana je danas boravila u Beogradu, gdje je obavila završne pregovore oko transfera, a sportski direktor FK Borac Robert Zrilić izjavio je da je Partizan veliki korak naprijed u karijeri mladog fudbalera.

Aleksandar Subić (21) se dugo povezivao sa brojnim inostranim, ali i bh. klubovima, ali je na kraju završio u Partizanu. Iako finansijski detalji saradnje još uvijek nisu poznati, špekuliše se da će Borac na ime obeštećenja inkasirati 200.000 eura.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.