Vasoski: Ovo nije ono Sarajevo koje želimo, danas nismo ni zaslužili da pobijedimo

Izjave trenera Sarajeva i Leotara nakon meča

Vasoski: Ovo nije ono Sarajevo koje želimo, danas nismo ni zaslužili da pobijedimo

E. Čaušević

Leotar i Sarajevo remizirali su danas u Trebinju u meču 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Leotar je uspio da povede sa 1:0 na startu utakmice kada je Dujaković pogodio mrežu Sarajeva. No, samo osam minuta kasnije Čataković je poravnao na 1:1 što je bio i konačan rezultat meča.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i trener gostujućeg tima Aleksandar Vasoski koji nije bio previše zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Loše smo ušli u utakmicu. Jednostavno prvih 20 minuta je bila nekakva nervozna utakmica s puno tenzija i naboja. Primili smo rani gol, uspjeli smo se na vrijeme vratiti, ali ovo nije ono Sarajevo koje želimo. Puno smo griješili, nismo imali mnogo šansi i utakmica se odigrala onako kako nismo planirali. Danas nismo zaslužili da pobijedimo", rekao je Vasoski za MojaTV.

Osvrnuo se i na meč polufinala Kupa BiH protiv Igmana koji očekuje Sarajevo već u srijedu.

"Svaki meč za nas u aprilu je finale. Svaki meč nakon reprezentativne pauze je težak i to se zna. Sada se okrećemo Kupu i želimo biti maksimalno spremni i svu snagu ćemo okrenuti da ostvarimo dobar rezultat".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane, trener domaćeg tima Miodrag Bodiroga bio je dosta zadovoljniji rezultatom današnje utakmice na Policama.

"Prvo poluvrieme dobro i s jedne i druge strane. Mi smo imali zrelije šanse. Primili smo gol iz prekida nismo dobro izašli u blok. U drugom poluvremenu lopta previše u vazduhu, previše kontakta i na kraju realan rezultat. Znate i naš položaj na tabeli, svaki nam je bod važan. Igrači igraju pod grčem što je sasvim normalno zbog borbe za opstanak. Žao mi je ako sam nekome rekao ružnu riječ, nisam namjerno, to se sve dešava."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epson
Hahhahahahahahahaahahahaha pare kamioni ovo ono a bod iz Trebinja hahahhahahahahaahahahahha, da vas nema trebalo bi vas nacrtati
7 4
Chico
Tebi svako drugo kolo to nije to Sarajevo koje zelimo. Sta si radio na pripremama, sto ne napravis to Sarajevo ?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi