7

Komentari (7)

JEREMIJA
Piksi ipak nije čarobnjak da od prosečnih igrača sastavi konkurentan tim evropskim reprezentacijama...Igrači Srbije većina iz različitih evropskih klubova sa malim rejtingom u svojim klubovima i sa malom.minutszom u igri.Ali ipak Gruzija ,Slovenija i Slovačka Rumunija pokazale su da kada u ekipi vlada kolektivni duh i ljubav prema reprezentaciji ,državi i naciji može i više.Toga u Reprezentaciji Srbije nema decenijama.
Prazina
Diktator mijenja koga hoće i u baš sve se razumije hahahhaa Lukašenko i Putin su male bebe za ovoga
user1676370670
Kakav gospodin...jos samo na mjesec da odleti..covjek se u sve razumije..od molekula do ofsajda...Jadna li si zemljo srbijo.
SactownCali
Stvarao doklen vise ??? SS JE SRPSKI WEBS
vedin
Ma chetalji!!!
SactownCali
@vedin uzasno je vise gledati Srbija Srbija kao da je sportsport tacka rs..., kako mogu ovi novinari da sebe spuste na nizak niveo da na Bosankoj webs se pise 60% o Srbij, 30% o Hrvatima 5% zene, 3% Lopez I 2 % o svojoj drzavi... niko ovo niti cita a dopustaju cetaljima da vredjaju BiH... Vico dao djeci po 100 Eura da pisu o Srbij... MI NISTA SVOJE NEMAMO...
user1676648256
Ja bolesti genocidasi pravi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti