Vukotić na pragu FK Sarajevo

Bordo tim se pojačava nakon odlaska Mujakića u Tursku

Vukotić na pragu FK Sarajevo

FK Sarajevo u narednim danima bi mogao dobiti novo pojačanje.

Naime, odlaskom Nihada Mujakića te povredom Marina Aničića, nastali su problemi za zadnju liniju bordo kluba.

Odmah su sa Koševa krenuli u potragu za pojačanjem u zadnjoj liniji, a moguće novo ime je stameni stoper Aleksandar Vukotić.

Vukotić je sa uspjehom nosio dres FK Krupa, kada je ovaj tim nastupao u Premijer ligi i skrenuo pažnju na sebe.

Povezivao se sa i FK Željezničar te još nekoliko premijerligaša, no na kraju je ipak napustio našu zemlju.

Skrasio se u belgijskom Waasland Beverenu gdje i sada nastupa, a svojim sjajnim partijama brzo je osvojio simpatije čelnika kluba te navijača.

Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su već obavile određene razgovore i postoji velika mogućnost da 27-godišnjak rođen u Kraljevu dođe na Koševo, s obzirom da su dvije strane postigle dogovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno bi belgijski klub pustio bez odštete Vukotića i onda bi posao bio zvanično završen. Vukotić ima i bh. državljanstvo koje je dobio 2018. godine kada se povezivao sa i sa reprezentacijom naše zemlje.

Sarajevo nakon tri meča u Premijer ligi ima isto toliko pobjeda, a sutra bordo momke očekuje duel sa FK Tuzla City u Zenici.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_00
Dobar igrac
15 0
Plavivozdobarskroz
Al je nerealno koliko je pitara registrovano ovdje. Sad shvatam onu tastatura hooligans, jer ovdje svi hebu majke preko portala, a sjever zadnji put vidjeli kad je Benko igrao.
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti