Aleksandr Hleb se vratio u BATE Borisov

Bjeloruski reprezentativac

Aleksandr Hleb se vratio u BATE Borisov

Bjeloruski reprezentativac Aleksandr Hleb vratio se u BATE Borisov, koji je osigurao plasman u završno pretkolo Lige šampiona.

Iskusnom veznom nogometašu ovo je treći put u karijeri da oblači dres kluba iz Borisova, a posljednji angažman imao je u turskom Genclerbirligiju. 

"Sretan sam što ponovo imam priliku da igram za svoj klub koji ove sezone radi dobar posao u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ostao je još jedan mali korak, nadam se da ćemo uspjeti zajedno", izjavio je Hleb na predstavljanju, te se osvrnuo na nadolazeći meč sa Partizanom.

"Ne bih rekao da je Partizan nešto posebno, naš nivo. Mislim da će sve zavisi od nas. Beogradski navijači su ludi, ali isto tako mogu reći da ni naši nisu ništa lošiji", zaključio je Hleb.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hleb je tokom dosadašnje karijere imao priliku još igrati za Dinamo Minsk, Stuttgart, Arsenal, Barcelonu, Birmingham, Wolfsburg, KS Samaru Konyaspor, te Genclerbirligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.