23

Komentari (23)

Milfhunter
Prije 7 dana taj isti sudac vam je dobar bio, nije za protivnika al vama je, šta se sada žalite
rodjak
treba uci u zgradu pa sve jednog po jednog nabiti nogom vani,prvo Pilava i Djemidjica pa onda ostale mamaru im ****m
Koba84
Prekinite ligu i vozdra
Milfhunter
Prije 7 dana ste šutili na suđenje istog suca
nakopitam
Istupite iz lige i sezona ce biti ponistena a UEFA ce izvrsiti istragu
mido1921
Žvaljo nisi komentarisao kad Mirvić plaća sudije
pjanke.sa
Ko o cemu plave ravaku o sudjenju.
BogatiDijasporac
@pjanke.sa: Plave ravaku (Plave kurava?) Nemoj satrovackog, dzamije ti. Kad su pokrali Tuzla City, onda su vam bili dobri. Sve dodje na naplatu, moj kospicaru.
Amcho1
Kako bolan ne kontate više da nekad provuku poneku spornu odluku i za svaki klub iz većeg entiteta, a zašto? Pa da bi nas držali podjeljene i da bi mogli u miru sve uništavati sistematski, pored toga potreban im je i alibi. Druga stvar, jedno je pogriješiti u jednoj odluci, a sasvim drugo silovati nekoga od 1 do 90 minute. Odgovaramo im podijeljeni u potpunosti jer jedino ujedinjeni možemo zaustaviti ovo ruglo... Nemojte biti kod očiju slijepi. Danas Sarajevo, sutra Željo, pa Velež, pa Igman, pa Sloboda i tako dok dalje dok se boje ne otope.
Lavillenie
Pa ovog Pilav Bosnjak musliman aminuje da sudi i ovo radi
pjanke.sa
Pa naravno zeljivac. Sve su to nama nasi bosnjaci proizveli.
BogatiDijasporac
Haj'mo na ulicu svi. Manijaci, Horde, Robijasi, Fukare, Rodjeni ... Jbo ovo.
Kad cemo svi na ulice trebamo se dogovoriti, evo ja prvi dolazim.
BogatiDijasporac
Vodje navijackih grupa trebaju ovo pokrenuti, ali ja sam 100% ZA. Ovo vise nije pitanje pojedinacnog kluba ili navijacke grupe, nego domovine.
Amcho1
Bravo, jedino rješenje.
Kakakak
Frajer zivi u Banjaluci i uredno sudi Borcu i to nikome ne smeta, dok ne krene sa onim zbog cega je tu i postavljen...nije mogao Vico bez dozvole nekoga iz Federacije ovo da radi, klub nije trebao da igra cim se saznalo ko sudi, sada je kasno yebiga
user1675926959
Nema to veze gdje živi.I Peljto živi u Sarajevu pa uredno sudi i Želji i Sarajevu Problem je što je Giga preofiran
Kakakak
Kako nema veze, kada je Peljto Sarajevu protiv Borca i nastelio 3 boda?! Koliko je bodova namjestio Zelji i Sarajevu generalno?! Koliko je puta bio suspendovan?!
Ajax11
Da Bog da Gigovic postao ućitelj u nekoj školi u Beogradu
rabodimis
Braca ako nas fasisti, lopovi, bijednici ubijede da budemo poput njih, satrace nas brzo svojim iskustvom.. Nema potrebe da tu tragediju petljas sa ovim kriminalcem gigovicem, dodikom il dodikovim stenetom.. Nase je da natjeramo Policiju, Sud i Tuzilastvo da konacno pocnu radit svoj posao, zbog njihovog nerada ovakvi mogu postojat, radit i bazobrazno krast. Pravda je ono sto ocajnicki trebamo. PS Da Bog da se nikad nikom ne desilo da izgubi svoje dijete, da niko nikad ne vidi vise onakvu tragediju.. A smradu gigovicu zelim duge godine robije uz oduzetu imovinu. To bi me bas usrecilo..
BogatiDijasporac
Ja sam iskljucivo i samo za agresivne akcije. Klin se klinom izbija. Sa dusmanima drugacije ne moze.
Patrice77
Amin. Alene pokreni navijacku masu da se nesto promijeni, ljudi poput tebe moraju biti vodje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.