4

Komentari (4)

E.Car
Alene dođi u Želju tu ćeš oporaviti i karijeru i tijelo!!! Nema se puno šta za jesti ali se nije gladno, navijači te vole, zbog njih daješ 200%!!! Pa ti bi se do zime prodao za par miliona a iduće godine bi sa nama igrao u grupama KL!!!
Skender
Alen Halilovic Hrvat??? Ovi novinari stvarno pojma nejmaju. Oni vode antibosnjacku politiku. Halilovic je Bosjak s hrvatskim pasosem i hrvatskim drzavljanstvo, ali on nije Hrvat. On jeste gradanin Hrvatske ali je i dalje po nacionalnosti Bosnjak.
Adde75
Ako je Alen rođen u Hrvatskoj. Nacionalna pripadnost (državljanstvo)-Hrvat Narodna pripadnost-Bošnjak Vjerska pripadnost-Islam (Musliman) Po istom principu: "Milan" rođen u BiH. Nacionalna pripadnost (državljanstvo)-Bosanac i Hercegovac Narodna pripadnost-Srbin Vjerska pripadnost-Pravoslavac Edukuj se pa onda piši.
Adnanos
Nalupa se para ko niko za nista
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.