8

Komentari (8)

sportsport
jebo te mamic i vatreni
amkobr
Naigra se on fudbala možda je bolje bilo da je tek počeo. ..
JPZ
Alen Halilović je primjer mladih i talentiranih igrača koji je prerano počeo brojati "šuškave" novčanice. Alen u nitko ne može sporiti nadarenost i smisao za igru. Umjesto da je ostao u Dinamu do 22-23 godine prerano je otišao u inozemstvo. Vjerujem da će Alen u prijelaznom roku pronaći klub gdje će stalno igrati, a ne sjediti na tribinama. U tom slučaju u dogledno vrijeme može postati nositelj igre hrvatske reprezentacije, u protivnom, ostat će nedokazani talent, kao i mnogi drugi mladi igrači koji su prerano otišli u inozemstvo.
Prazina
Samo se vi veselite svojoj nesreći. Momak ima tek 22 godine i kapetan je mlade reprezentacije Hrvatske koja igra europsko prvenstvo za par mjeseci i ima tamo velika očekivanja. Za 3, 4 godine će uz Kovačića, Brozovića i još neke nove biti glavni u vezi A reprezentacije svjetskih viceprvaka. A vi patite
Kiss
ti si izgleda nadareni nacionalista a niko nije to u suprotnom pokazao,stvarno mi je žao što postoje ovakvi "ljudi"
Gari Garinča
Sva sreća pa ne uze BiH sportsko državljanstvo. I sad bi se motao oko repke.
Prazina
Nije mu bila ni namjera. Nije blesav.
Haroni
Ne lupetaj praznina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.