Alen Halilović ne zna šta hoće - nije izdržao ni dva mjeseca, a već pregovara o napuštanju Milana!

Hrvat još uvijek ima šansu za novi transfer

Alen Halilović ne zna šta hoće - nije izdržao ni dva mjeseca, a već pregovara o napuštanju Milana!

Nekada jedan od najvećih talenata svjetskog fudbala Alen Halilović je ovog ljeta kao slobodan igrač sa Milanom potpisao trogodišnji ugovor.

Ipak, danas španski mediji prenose senzacionalne vijesti da 22-godišnji hrvatski veznjak već želi napustiti San Siro.

Naime, Mundo Deportivo prenosi da su dolasci Samua Castilleja i Diega Laxalta zabrinuli Halilovića, te da su njegovi predstavnici već stupili u kontakt sa dva španska kluba zainteresovana za njegove usluge - Espanyolom i Gironom.

Halilović je navodno zabrinut zbog minutaže koju će imati u Milanu, a špekuliše se i da su Espanyol i Girona već kontaktirali Rossonere oko potencijalnog transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi hrvatski fudbaler će moći ponovo promijeniti klub ukoliko ne zaigra za Milan protiv Napolija ovog vikenda. Naime, igrači tokom jedne sezone mogu biti registrovani za tri različita kluba, ali zvanični nastup mogu upisati samo za dva.

Podsjetimo, Halilović je u Milan stigao iz HSV-a, koji se prošle sezone oprostio od Bundeslige. Inače, on je karijeru počeo u Dinamu iz kojeg je 2014. godine za pet miliona eura otišao u Barcelonu. U svojoj karijeri je nastupao još za Sporting Gijon i Las Palmas.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Jel to onaj Halilčević sto se otimase za njega BiH i Hrvacka? Pa obuce Hrvacki dres i odjebase ga. Pa nakon toga ga nidje ni na mapi. Jel to onaj sto je bolji od Messia, tako ja cuo. Hmmm, mozda i nije taj.
32 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi