Alen Halilović na korak od odlaska u Englesku

Želi ga Birmingham

Alen Halilović na korak od odlaska u Englesku

Endin Čaušević

Hrvatski fudbaler Alen Halilović ostao je bez kluba nakon što je Milan ljetos raskinuo saradnju s njim.

Halilović je svojevremeno bio velika nada evropskog fudbala, te je još kao tinejdžer iz Dinama prešao u Barcelonu. No, nije uspio da ispuni očekivanja, te prethodnih godila luta od kluba do kluba.

Trenutno je slobodan igrač i treneria s Interom iz Zaprešića kako bi ostao u formi. Bilo je priča da Halilović ima ponude čak i iz Brazila, ali još uvijek čeka onu pravu.

No, prema pisanju hrvatskih medija čini se da je Halilović pronašao novi klub. Navodno, on se nalazi na korak od prelaska u redove Birmingham City koji se takmiči u Championshipu.

Halilović bi trebao potpisati ugovor do kraja sezone s opcijom da isti produži na još dvije sezone. Birmingham je trenutno na 17. mjestu Championshipa i ima 14 osvojenih bodova.

Top Komentari

AsmirM
Pozdravi Taticu ,
4 0
Probisvjet
Ma propao ko trosjed.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi