Španci ostali u čudu kada su čuli s kojim klubom trenira Alen Halilović

Inter, ali ne onaj iz Milana

Španci ostali u čudu kada su čuli s kojim klubom trenira Alen Halilović

Endin Čaušević

Alen Halilović je bio velika nada evropskog fudbala kada je još kao tinejdžer iz zagrebačkog Dinama prešao u Barcelonu.

Za Halilovića su svojevremeno govorili da je to novi Lionel Messi, ali on svoj potencijal još uvijek nije pokazao. Očekivanja su bila ogromna od Halilovića i sigurno da je veliki pritisak učinio svoje i on se s tim očito nije mogao izboriti.

Halilović je trenutno slobodan igrač jer mu je istekao ugovor s Milanom, te je u potrazi za novim klubom. Ovaj 24-godišnjak boravi u Hrvatskoj i povezuje se sa senzacionalnim dolaskom u Hajduk, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Bivši igrač Barcelone vrijedno trenira i sprema se kako bi mogao pronaći novi klub, ali mu to ne ide kako je očekivao. Zanimljivo da Halilović trenutno trenira s igračima Intera iz Zaprešića gdje pokušava ostati u formi.

Inter se trenutno takmiči u drugom rangu hrvatskog fudbala i male su šanse da Halilović potpiše za njih. On je odlučio da trenira s Interom dok ne dođe ponuda koja će zadovoljiti njegove apetite.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Informacija da Halilović trenira s Interom je iznenadila javnost u Španiji jer mnogi ne mogu da vjeruju da je za svega nekoliko godina od Barcelone i treniranjem s velikim zvijezdama došao do toga da trenira s hrvatskim niželigašem i pokušava pronaći novi klub.

Nakon odlaska iz Barcelone ovaj fudbaler je još nastupao za Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i Heerenveen.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Passionmerka
Nije mi ga zao ni sekunde. Tako i tteba svima koji pored BiH izaberu neku drugu drzavu
7 2
2323
Tako je kada se tata pita za sve..zaradio je pare a unistio sina u 24.godini ..prokletstvo roditelja..proklete pare...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi