Alen Halilović odbio angažman u Vasco De Gami
Foto: EPA

Raskrižje karijere za nekadašnjeg ogromnog talenta

Alen Halilović odbio angažman u Vasco De Gami

Bivši kapetan mlade reprezentacije Hrvatske Alen Halilović trenutačno trenira u Zaprešiću s drugoligašem Interom te čeka prelazak u novi klub.

Otkako je raskinuo ugovor s talijanskim velikanom Milanom, Alena se spominjalo u kontekst prelaska u Hajduk, no to nije realizirano. Neki su spominjali i mogući angažman u Turskoj, ali to nikad nije potvrđeno. Pojedine internetske stranice bliske brazilskom prvoligašu Vascu da Gami pisale su da je bivši Vatreni Eduardo da Silva ponudio Haliloviću igranje u tom klubu. Iako izvori nisu bili posebno pouzdani, Sportske novosti su otkrile da je tako stvarno i bilo. Slavni brazilski prvoligaš je bio zagrijan za Halilovićev dolazak ali nekadašnjem Dinamovom dragulju se očito nije išlo.

“Istina je, Eduardo i ja predstavili smo Haliloviću Vascovu želju, ali nismo se dogovorili,“ rekao je za SN Leandro Vitoria, inače Duduov partner u novoosnovanoj agenciji Da Silva & Vitoria Soccer.

Još 2014. godine je Halilović iz Maksimira preselio u giganta Barcelonu ali tamo nikada nije pokazao cijeli talent, imao je nekoliko posudbi, nastupao i za njemački HSV, ali je praktično otjeran iz tog slavnog njemačkog kluba. Kako god da odabere, 24-godišnji Hrvat je na raskrižju karijere i sada nema više prava na krivi korak. Inače, Leandro Vitoria se također pokušao nametnuti u Dinamu, a on i Eduardo skupa su stigli na Maksimir kao dječaci iz Brazila. Tad je Vitoria slovio kao veći talent od Dudua, međutim nije uspio u Europi, vratio se u rodni Brazil i krenuo drugim putem. Njegov put s Eduardom nedavno se ponovo ukrstio jer su osnovali menadžersku agenciju Da Silva & Vitoria Soccer. Alen Halilović će uskoro doznati hoće li dostignuti Eduarda da Silvu ili eventualno Leandra Vitoriju.

Top Komentari

free_shooter
Hrvatska ga proslavila ... hrvatski messi
6 0
user1583752673
Sve po zasluzi moj Alene
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi