Kapiten Olimpica za SportSport.ba

Karić: U klubu su ozbiljni ljudi, dat ćemo maksimum

Samir Mlaćo

Kapiten Olimpica Mahir Karić također sa odazvao današnjoj prozivci svog tima, a kao i ostali saigrači Karić je mišljenja da Olimpic ima šanse da i naredne sezone igra u premijerligaškom društvu.

"Imamo neke naznake da ćemo dobiti par kvalitetnih igrača koji će nam svakako pomoći u toj borbi za goli život. Ušli su u klub  ozbiljni ljudi, pravimo dobar projekat, a nama je da damo maksimum. Svakako da će nam biti potrebno i mnogo sreće", kazao je Karić.

Olimpic će na otvaranju drugog dijela sezone gostovati Radniku, a zatim na Otoku dolazi Sarajevo.

"Bit će teško te četiri utakmice i moramo pokušati uzeti što više bodova, a onda nam slijedi taj play out. Ne znam teški su protivnici, a mi ćemo se probat što bolje spremiti. Nadam se najboljem", dodao je kapiten Olimpica Mahir Karić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi