Koeman je saopštio prvi odlazak: Želio je da ode

Alena prelomio

Koeman je saopštio prvi odlazak: Želio je da ode

E. Škorić

Trener Barcelone Ronald Koeman jučer je na press konferenciji najavio odlazak jednog od igrača.

Carlos Alena je dobio dozvolu kluba i on može neometano pregovarati s drugim ekipama.

"Alena ima dozvolu iz kluba da traži novi tim. Kad sve bude gotovo, moći ću dati mišljenje, ali postoje igrači koji mogu odlučiti ostaju li ili ne. Odlučio je da zatraži da ide", rekao je Koeman.

Osim Alene, transfer je zatražio i mladi veznjak Riqui Puig, koji se nedavno povezivao s Milanom, ali još uvijek nema zvaničnih informacija gdje će nastaviti karijeru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Koeman je također naglasio da ima listu igrača na koje više ne računa i listu igrača koje bi volio da ima u timu, tako da će do kraja mjeseca sasvim sigurno biti promjena na Camp Nou.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Kad već spominjete kako je Puig zatrazio transfer, evo vam podatak da je juče potpisao ugovor novi.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti