Barceloni stigli rezultati testiranja na koronavirus

Svi spremni za sutra

Barceloni stigli rezultati testiranja na koronavirus

Edmir Škorić

Utakmica Athletic - Barcelona, zaostala iz drugog kola španske La Lige, odigat će u srijedu navečer kako je i planirano.

Španski mediji pisali su da bi meč mogao da bude odgođen ukoliko bude pozitivnih igrača na koronavirus u redovima katalonskog tima.

Međutim, nakon danas odrađenih testova, stigli su rezultati i nema nijednog igrača Barcelone koji je pozitivan na Covid-19, što je naravno dobra vijest i za sve u Kataloniji, ali i za sve nas koji smo planirali pratiti zanimljiv duel na San Mamesu.

Barcelona u ovaj duel ulazi s petog mjesta i sa 28 bodova, ali s pobjedom na teškom gostovanju svakako može da se vrati u borbu za sami vrh. Lider Atletico Madrid  ima 38 bodova, a drugoplasirani Real Madrid 36.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi