Njegov igrač nije mogao, ali zato je trener startom zaustavio protivničkog fudbalera

Nevjerovatna scena

Njegov igrač nije mogao, ali zato je trener startom zaustavio protivničkog fudbalera

M. Šljivak

Nevjerovatna scena desila se na meču argentinskog šampionata između Godoy Cruza i Velez Sarsfielda.

Ovaj susret završen je bez pobjednika (1:1), a meč je obilježio nevjerovatan potez trenera Veleza Alexandrea Medine u samoj završnici meča.

Medina je odlučio da sam zaustavi protivničkog fudbalera pored linije. Njegov igrač mučio se da to napravi, pa se potom trener odlučio umiješati.

Sapleo je Medina igrača protivničkog tima. Sudija je to vidio i isključio je trenera Veleza. Sasvim zasluženo iako je protestvovao zbog odluke smatrajući da je nevin u ovom slučaju.

[twitter]https://twitter.com/tomiconvid/status/1553182716681764865[/twitter]

Medini sada slijedi suspenzija. Vjerovatno je da neće voditi naredne dvije utakmice svog tima, ali vrlo je moguće da mu Fudbalski savez Argentine poveća kaznu.

Ovakvi potezi se ne viđaju često u svijetu fudbala. Međutim, Medinu je prenijelo i odlučio je da reaguje u ovom slučaju.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi