Juventus u januaru dovodi novog Angela Di Mariju

Soule na meti Stare dame

Juventus u januaru dovodi novog Angela Di Mariju

E. Čaušević

Juventus u januaru želi da u svoje redove dovede mladog argentinskog igrača Matiasa Soulea.

Ovaj 16-godišnji fudbaler je trenutno član akademije Velez Sarsfielda i svojim nevjerovatnim talentom privukao je pažnju fudbalske javnosti. Soule se našao na meti mnogih klubova, a prvi konkretan korak napravio je Juventus.

La Gazzetta dello Sport prenosi da je Juventus već poslao zahtjev FIFA-i da u januaru dovede Soulea za kojeg mnogi kažu da će biti nasljednik Angela Di Marije.

Italijanski mediji prenose da je ovaj tinejdžer već odlučio da dođe u Juventus, te da njegova majka traži kuću u Torinu. Transfer Soulea bi se trebao ozvaničiti počekom januara, a on će biti dio juniorske ekipe Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti