Ismijavali ga kada su čuli kakav mu je glas, pa se pojavila tužna istina zašto je Lacazette promukao

Problemi su počeli još prije nekoliko mjeseci

Ismijavali ga kada su čuli kakav mu je glas, pa se pojavila tužna istina zašto je Lacazette promukao

Endin Čaušević

Francuski napadač Alexandre Lacazette nedavno se našao u centru pažnje javnosti zbog svog glasa koji je zvučao dosta drugačije nego inače.

Lacazette se ovog ljeta nakon nekoliko sezona u Arsenalu odlučio vratiti u Francusku gdje je ponovo obukao dres Lyona, te je sigurno veliko pojačanje za klub gdje je proveo najbolje dane karijere.

Iskusni napadač se našao nedavno u centru pažnje nakon utakmice Monaca i Lyona jer je davao izjavu poslije meča.

Međutim, tada su svi bili iznenađeni kako Lacazette zvuči drugačije i njegov glas je promukao, te su ga mnogi ismijavali zbog toga na Twitteru bez da su znali pravu pozadinu svega toga.

Špekulisalo se da je Lacazette izgubio glas tokom utakmice, ali se ispostavilo da to nije istina i da iskusni napadač ima zdravstveni problem.

Oglasi

L'Equipe je objavio jučer da se ovaj 31-godišnji napadač našao u problemima još početkom ljeta kada je bez razloga izgubio svoj glas i počeo je da zvuči kao da je promukao, te je u početku sve to ignorisao.

No, kada je shvatio da to ne prolazi i da se sve samo pogoršava odlučio je da posjeti ljekara i saznao je o čemu se radi.

Pregledi su pokazali da Lacazette ima izraslinu na glasnim žicama i da se radi o polipima, te da napadač Lyona mora što prije na operaciju kako bi riješio ovaj problem.

I pored toga što ima problema s glasom Lacazette ne dozvoljava da to utiče na njegov status u ekipi i bez problema nastupa za Lyon.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Odlučio je da će uraditi operaciju tokom reprezentativne pauze kako bi imao vremena da se odmori prije povratka na teren.

Lacazette je nakon što se vratio u Lyon odigrao ukupno sedam utakmica, te je zabio već četiri gola za ovaj klub. U Lyon je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom.

Top Komentari

Gvardijan
Ljudi kao ljudi.Vise vole tudju nesrecu nego svoju srecu.Ali ismijavat nekoga a ne znati sta mu se desava je dno dna.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti