Spriječen pokušaj samoubistva fudbalera Nice

Prebačen je u bolnicu

Spriječen pokušaj samoubistva fudbalera Nice

Midhat Šljivak

Alexis Beka Beka prijetio je danas da će skočiti s vijadukta visine od preko 100 metara. Fudbaler Nice je pokušao izvršiti samoubistvo zbog ljubavnih problema, a drama je srećom uspješno okončana i 22-godišnjaka su uspjeli odgovoriti od skoka.

Fudbaler Nice Alexis Beka Beka napravio je pravu dramu u Francuskoj. Ovaj 22-godišnji fudbaler došao je na Magnan vijadukt i prijetio je samoubistvom.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija i vatrogasci. Dugo se pregovaralo s razočaranim fudbalerom i srećom na kraju su pregovori uspješno okončani.

Hitna pomoć je prije nešto više od jednog sata odvezla mladog fudbalera u bolnicu. Njemu će biti ukazana sva moguća pomoć, posebno psihijatriska.

Oglasi

Kao razlog njegovog pokušaja samoubistva spominju se ljubavni problemi. Nedavno je raskinuo s djevojkom to ga je očigledno poprilično pogodilo.

Nadamo se svakako da će s ovim 22-godišnjakom biti sve u najboljem redu i da će uskoro ponovo biti na terenu u dresu svog tima.

Alexis Beka Beka je član Nice od 2022. godine. Mladi 22-godišnji fudbaler karijeru je počeo u Caenu, igrao je potom za moskovsku Lokomotivu odakle je 2022. godine ponovo došao kući i potpisao je za Nicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ove sezone nije u prvom planu kod trenera Nice Francesca Fariolija, ali sada je fudbal na posljednjem mjestu i zdravlje je ispred svega.

Više detalja o njegovom stanju bit će poznato u narednim satima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi