Hrvati zgroženi izborom veznjaka Liverpoola, na listi bio Modrić, a on uradio neočekivanu stvar

Mac Allister nije previše fan igrača Real Madrida

Hrvati zgroženi izborom veznjaka Liverpoola, na listi bio Modrić, a on uradio neočekivanu stvar

Endin Čaušević

Argentinski reprezentativac Alexis Mac Allister koji nastupa u dresu Liverpoola našao se u centru pažnje nakon što je odgovarao na zanimljiva pitanja. U jednom dijelu spomenut je i Luka Modrić, ali ne u kontekstu koji bi se svidio javnosti u Hrvatskoj.

Mac Allister je skrenuo na sebe odličnim igrama u dresu Brightona, a kruna njegove forme bilo je osvajanje Svjetskog prvenstva s Argentinom koja je ovog veznjaka "stavila na mapu" u svijetu fudbala.

Odlične igre donijele su mu i transfer karijere jer je ovog ljeta za 42 miliona eura iz Brightona prešao u Liverpool.

Ovaj 24-godišnjak je prije nekoliko dana dao intervju za Goal u kojem je govorio o svojoj karijeri, a potom je u jednom dijelu odgovarao na "blic" pitanja i imao je neke zaista zanimljive izbore.

Mac Allistera su pitali da bira svoje najdraže fudbalere s liste koje su mu ponuđene, a na jednoj od njih našlo se i ime Luke Modrića, a potom je Argentinac dao neočekivan odgovor koji se Modrićevim fanovima nije svidio.

Oglasi

Jasno je da je Modrić već desetak godina jedan od najboljih veznjaka svijeta, ali za Mac Allistera to nije bilo dovoljno da ga, u doduše jakoj konkurenciji, ne izabere barem kao drugoplasiranog.

Naime, Mac Allister je dao ranking za ponuđene igrače, a na listi na kojoj je bio i Modrić hrvatskog reprezentativca je stavio na posljednje mjesto.

U tom izboru pored Modrića bili su još Andres Iniesta i Kevin de Bruyne, a Mac Allister je na prvo mjesto stavio Iniestu, zatim De Bruynea što je značilo da je Modriću pripalo treće mjesto što se njegovim fanovima nije svidjelo.

@goalglobal

Alexis Mac Allister ranking 1-3: Liverpool fans will like that Anfield answer ❤️ @adidas #football #premierleague #liverpool

♬ Calm background music with acoustic guitar and saxophone(1288148) - ame

Također, za najboljeg trenera izabrao je Sir Alex Fergusona, dok su iza njega završili Pep Guardiola i Jose Mourinho.

U izboru engleskih veznjaka za Mac Allistera najbolji je Steven Gerrard, drugo mjesto pripalo je Franku Lampardu, dok je kao Modrić treći završio Paul Scholes.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Imao je pitanje da rangira i stadione birajući između Anfielda, Etihada i Old Trafforda, te je poručio da je tu Anfield daleko ispred, dok Etihad i Old Trafford nije htio ni da rangira.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gaston
****m i tebe i rvacku i modrica
0 1
bk123
Pa u čemu je problem....čovjek ima pravo na svoje mišljenje....njegov izbor je takav i nikakav problem...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi