Alexis Sanchez u Parizu: Da li je na pomolu transfer?
Foto: EPA

Čileanac stigao u Francusku

Alexis Sanchez u Parizu: Da li je na pomolu transfer?

Sjajni napadač Arsenala, Alexis Sanchez, se već neko vrijeme dovodi u vezu s mogućim transferom i napuštanjem Emiratesa. 

Među klubovima zainteresovanim za Sanchezove usluge izdvajaju se Paris Saint-Germain, Manchester City i Bayern Munchen, a sada francuski novinar Nicolas Hortus saopštava da se Čileanac nalazi u Parizu i to u društvu svog menadžera i advokata.

Ovakvi Hortusovi komentari su, naravno, izazvali veliki broj reakcija u medijima, ali i na društvenim mrežama, pa mnogi zaključuju da bi Sanchezov boravak u Parizu mogao značiti i njegov skori transfer u PSG.

"Za sada nema zvanične potvrde, ali Alexis Sanchez se nalazi u jednom velikom hotelu u Parizu zajedno sa svojim advokatom i menadžerom", napisao je Hortus na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sam boravak u Parizu se sigurno ne može shvatiti kao znak da će fudbaler potpisati za PSG, ali uzmemo li u obzir činjenicu da vlasnici PSG ne pitaju za cijenu, ne bi bilo iznenađujuće da Sanchez uskoro obuče dres ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi