Arsenalova fotografija je dokaz da Alexis sigurno ostaje?

Čini se da više nema dileme

Arsenalova fotografija je dokaz da Alexis sigurno ostaje?

Najbolji fudbaler Arsenala Alexis Sanchez će, sudeći prema fotografiji koja je kasno večeras osvanula na zvaničnoj stranici Topnika, i naredne sezone nositi crveni dres.

Arsenalova stranica je, na prvu bi se reklo ničim izazvana, na Twitteru podijelila Alexisovu fotografiju u novom dresu kluba sa Emiratesa, što su pozdravili svi navijači na ovoj društvenoj mreži.

Fanovi Arsenala su donijeli zaključak da je ova objava dokaz da će Alexis Sanchez sigurno ostati u klubu, uprkos tome što se mjesecima špekuliše da bi mogao promijeniti sredinu.

Istina, Čileanac još uvijek nije produžio ugovor sa Arsenalom koji ističe 2018. godine, ali Wengeru i navijačima ovog kluba ostaje realna nada da će se i to desiti u skorijoj budućnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Sancheza su ovog ljeta željeli dovesti brojni evropski klubovi, prije svih Bayern, PSG, Manchester City, čak i Chelsea...

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi