Haaland je prije potpisa za Borussiju bio na utakmici velikana: Bili smo impresionirani
Foto - EPA

Erling je mogao birati gdje će

Haaland je prije potpisa za Borussiju bio na utakmici velikana: Bili smo impresionirani

M. Šljivak

Erling Haaland jedna je od najvećih zvijezda svjetskog fudbala.

Ovaj 20-godišnji napadač Borussije iz Dortmunda je prošle godine eksplodirao u dresu Salzburga, a zatim je istim tempom nastavio i u njemačkom velikanu.

Njegov otac Alf Inge Haaland otkrio je za Tuttosport kako je prije odlaska u Dortmund njegov sin pregovarao sa Juventusom.

"Istina je. Išli smo gledati meč Juventus - Inter i bili smo impresionirani. Bilo je to nezaboravno iskustvo", rekao je Alf, ali otkriva kako je njegov sin sretan tu gdje je, iako velikani silno žele da ga dovedu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Veoma je sretan u Borussiji, ali voli izazove i nikad se ne zna šta donosi budućnost. Lako je vidjeti sa koliko strasti igra jer je nezadovoljan kada ga zamijene, iako je zabio dva gola", rekao je Haaland stariji.

Alf je otkrio i da su njegovom sinu uzori Zlatan Ibrahimović, Cristiano Ronaldo, ali i Mario Balotelli.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
A,sada Sarajevo igraj i pobijedi !!!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi